2010

Helloj.

Nu sitter jag och gör absolut ingenting eller igentiligen så gör jag ju nått skriver de här men aja..
Imorrn e de ju nyårsafton. De känns inte alls bra faktiskt... Asså seriöst de låter ju fett cp att säga 10!
09 lätt ju bra iaf men nu ba: när e du född då? jo jag e född 10 -.- usch usch. Aja jag ska iaf försöka göra så 2010 blir ett bra år. De sa ja förra året oxå och de funkade ju oxå. Eller Början av 2009 sög mer än något annat. Killen sket sig kompisarna blev man ovän med o ALLT VA SKIT!! Men sen blev de sommar o den blev lyckad med Hanna som jag umgicks mest med o gotland ägde sönder båda gångerna. Sen börja 7:an som jag trodde skulle bli kul men nej nej nej. Jag hatar 7:an... och nu e de inte heller bra. Okej de e lika bra att bara säga de. Jag saknar Felipe som faan! Gråter typ hela tiden och de suuger anus såklart. Igentligen.... ääääsch de va inget..
Aja jag har inget nyårs löfte? Känner att jag måste komma på nått.. Träna mer? Va mer soccial? Inte äta godis?(de kommer ja aldrig att kunna hålla) Skärpa mig i skolan o jobba mer? Fokusera på skolan o kompisar istället för killar? eller kanske fokusera mer på killar?? Aja jag får tänka på de där assa...
Hare gött o gott nytt år
Pöss Linn♥ 

Linn o Felicia Dagen!

Hej hej nu e jag hemma efetr enunderbar gårdag och natt med Felicia :P
Igår åkte vi först till Liljeholmsgallerian för att shoppa kläder vi var där i kanske en halvtimme,45 minuter sen satte vi oss på t-banan och åkte till skhlm :) Hahah jag och felicia va lite högljuda på t-banan och då fick ajg syn på att två kineser satt och stirra som galningar på oss och jag kunde inte hålla mig förskratt så jag as garva o sa åt felicoa att kolla och så skulle vi skrirra tillbaka hahahahahah Felicias ondaöga!! Faan va jag garva!! Sen skulle vi iaf av men vi vile inte gå till den närmsta dörren för den va vid kineserna så vi gick bak i vagnen o as garva sen på perongen satt dom o vinka som galningar så jag var tvungen att vara "trevlig" tillbaka xD Hahahah vi hade sjuuuuuuuuukt kul i skärholmen o garvade sönder åt människor. Hahah vad heter kons barn Christoffer xD Hahahah,asså jag fick så ont i magen!! Sen åkte vi hem o garvade lika mycke då. Sen när vi kom till perongen såg vi en Bolton väska :O haha så vi sprang ikapp och såg att de stod Rikard på väskan. Jag ba: vi springer och ställer oss brevid honom så vi stod där i rulltrapapn och kunde knappt hålla oss för skratt. Sen härmde jag honom lite och vi skulle ju till fyran så vi gick dit och då kommer han också xD Då kom jag på att han kanske kände igen oss eftersom vi ....jaa.... har besökt dom grabbarna lite.... Så vi satt o as garva ännu mer på bussen när felicia ramlade på stolen.  Sen kom vi hem till felicia och gon började fixa mina naglar o sen vid halv nio drog vi ner o köpte pizza till middag. Vi hade köpt ansiktsmasker som vi använde oxå mysigt mysigt,men gävligt ont när man skulle ta bort den,ögonbrynen rök typ ;S Sen garvade vi hela natten när jag började rodna för jerry o skit!! Faaaaaan va kul vi hade asså!! Här kommer lite bilder :

    





      

AVATAR

Tjaa :)
Idag vaknade jag fem över tolv o fick typ panik för jag skulle möta Felicia halv ett. Jag drog iaf till henne en aning sent kanske men men.. Vi drog till medis för vi skulle se på bio,Avatar. Vi köpte biljetter o gick runt runt o runt däe sen köpte vi lite popcorn o dricka o började sen vid två kolla på bion. Den va sådär tyckte jag men felicia älskade den hennes favorit film o hon tycker den e bättre än twillight o new moon men de håller ja inte med om. Hon blev oxå kär i Jack Sully :P haha sen skulle vi hem o felicia hoppa omkring o ville va med i filmen. Hahaha  faan va jag garva åt henne så skulle hon härma ett öga från filmen o faaan va stööört de såg ut!! Sen gav ja mig hemmåt och hon hem till sig o sen drog ja ut senare med mille o mange haahahahha :P men sen gick ja till felicia men hon va inte hemma o sen drog ja hem till mig o niu sitter ja bara o slappar :P
Hare Göött // Linn

Bild från avatar filmen :)


Jack Sully :P

<33

tjena tjena, idag vaknade jag runt 11 logga in på msn o chatta med Felicia♥ hon skulle åka från sin pappa idag o jag skutta av glädje men de förstördes för mamma sa att vi skulle till farmor o farfar o träffa släckten -.-
Så vi gick mot dom vid halv två typ o träffade hela pappas släckt där :) Lite mat o glögg blev de och vid fyra stack jag o lukas jag till felicia och lukas nån annanstans. Vi hade kul o sen kom felicias kusse o moster fy faan va gullig han vaa!! :D hihihihihihihiii. Sen drog jag hem runt halv 10 faan va jag och felicia garva när vi gjorde hamster grjejen i källaren åt en tjej xD HAHAHA.


te dej:
De känns som de var nyss som vi låg i din säng o du ruffsa till mitt hår.Det e med dig som jag hör hemma,med dig som jag ska va.Men nu när jag e utan dig så mår jag inge bra.Jag trodde du var ärlig när du sa " Du o Jag föralltid" För du var allting för mig.Allt jag tänker på e att jag vill ha dig tillbaks hos mig igen.Men de finns vissa drömmar man inte kan nå o vissa känslor som man inte kan förstå.Jag älskar dig,jag saknar dig. Kommer alldrig glömma våra dar. De fanns en tid i livet som vi dela med varan vi gick tillsammans o höll varan i hand.Jag bara sitter hemma eller tänker på dig.För hur mycke jag än hoppas,hur mycke ja än gråter så tog du farväl o kommer alldrig komma åter. Men för mig är du allt o mycke mer .Tänk när jag låg där o hörde dina andetag tiden med dig,faan den e oslagbar.Låtarna vi sjöng tillsammans kommer jag ihåg,skämten som vi skratta åt o filmerna vi såg.Första kyssen minns jag oxå mycke väl vi satt där i din säng o vi var väl ganska små.


Pöss Linn♥


Bror o Syster

GOD JUL VA FAAN!!

Typ sjukt bra jul i år!! För de första e de fett mycke snö!! för de andra jag fick fett bra presenter!!
Dator,Högtalare till mobilen,Koss,Grey's anatomy box hela senaste sesongen o pengar!!
hihihihihi ja e glaad!!! Idag har jag bara varit hos mormor typ,trååååååk. Imorrn ska jag till Farmor o Farfar lite o kanske träffa min älskade Felicha!!! Jag ska sno hennes grymt gooda perfym! Mohahah.
Nu sitter ja o webbar med min lille Mille :) hihi vi har ruuuuligt!
Han e som en liten bror för mig ;)
Hiiihihii nu chatta ja precis med hanna o jag ska få ett busskort av henne!! ;O
Tack tack. Nu ska jag titta på greys tror ja :D

Sry mille de får bli i ett annat inlägg ;) Men de kommer en bild iaf.


Pöss

God Jul<3

Hej hej
Jag ska inte skriva nått långt nu ville bara säga god jul o gott nytt år!
De e ju trots allt bara typ 3 ½ timma kvar till julafton :D hihihihhihiihihihhihi
Aja hare bra och hoppas du får en underbra julafton!


Minijul!!

Hellu!

Nu sitter jag hos Tova och kollar på Hogan knows best marathon o bara chillar.
Mini julen ägde även fast tintin inte va med :( Vi kom till Tova klockan sex o efter 20 minuter när hanna kom (hon var sen) stack vi till pris extra o köpte läsk o chips. Vi drog hem till tova igen o började steka pannkisar och jag och tova brännde nästan ner hela köket fan va de stank i lägenheten xD vi vädrade faan som galningar (A) hahahah sen vare julklapps utdelning,taack för alla presenter :D Sen såg vi på Flickan som lekte med elden,den var jätte bra. Sen fixa vi våra sängar o tog roliga bilder. Fanny däckade vid två typ hanna halv 3 o jag och tova vid 4 :D Asså jag va typ galen o kunde inte sluta tänka på min snygga snygga snygga drömmkille!! Assa jag e fan gaaaalen i honom,desperat!!! Hahahahaaa vi typ as garva åt fanny o hanna när dom sov iaf tills dom vaknade av mitt skratt (a)
Sen på morgonen så var vi sjukt trötta o åt lite frukost gick ut i pjamas för att hyra en julfilm,hem igen o kollade på den o drack julmust o åt pepparkakor sen blev de donk till lunch helt osminkade o sov kläderna på  xD
De var sjukt kul!!


pöss pöss nu ska ja va soccial mot tova. Linn♥


Jullov!

JULLOV!!

Assa de e ju jullov nu men de känns de fan inte som. Det känns som om ja ska upp tidigt imorrn o släpa mig till skolan men de ska ja inte för ja ska handla de sista inför julen o sen på kvällen blire MINIJUL hos tova med Fanny Hanna o Tova såklart ;) Synd bara att Tintin inte e i vårat kalla sverige :( De ska iaf bli sjuuuukt mysigt o kul imorrn. Till er som inte vet va mini jul e så e de så att vi brukar fira jul med kompisar och ge varandra paket tillvarandra o ha kul o bara softa o mysa med varandra.
Jaja,va händer på jullovet då?? Ja ska typ träffa massa människor och ha kul kul :) Jag vill gå på bio!! Nån som vill gå med mig?? (a)

aja bye bye ha ett bar jullov


julstöök

Tjena tjena idag har de varit julstööök här! Granen kom upp o knäck i hela köket x)
Nu håller jag på ayy få lite bilder av hanna:) de e skit kul o kolla bilderna från gotland för vi har så otroligt sjuka bilder,speciellt på mig xD Pajjasen!!
aja laddar upp några sen :) pöööööss

Pixxi




Komentarer saknas


all i want for christmas is...

a sexxi booy!!!

Tjoo,idag var sooft skoldag!! Vi började nio o då skulle vi städa så vi skurade och skrubbade väggarna tills händerna börja svida. fick en halvtimmas rast sen börja vi kolla på en film,va den nu hette. efter de rusa ja o felicia i kylan till matsalen där Nils börja snacka med oss :D "Tjena brudar" jag och felicia i köör: "Heeeeeeeeeej"
Han skulle fira jul o ny år i bracillien. ORÄTTVIST!!!
Efter lunchen skulle vi kolla på ice age och alla hade typ med sig godis,läsk o chips i mängder :P
Så jag o hanna satte oss på ett bord med felicia brevid oss o typ as garva,speciellt i slutet ja o hanna garva åt mina otroligt fina miner o Felicia åt typ Siid i filmen va fan vare han sa??
Juste typ:
- ååååh de blev en kille!!
- de där e svansen
- ååååh de blev en flicka!!
De tyckte hon va sjuuuuuukt kul. Sen börja man må illa och jag o hanna drog hemmåt och när vi kommer till porten så kastar ja snö i hennes annsikte :D JACKPOTT!!
HAHAHA faan va ja garva!! Hihihi men imorrn ska ja mula sönder henne inför ALLA 9:or xD
Älskar dig oxå Hanna ;) så när man kommer hem så gör man i ordning en kopp te o sätter sig o kollar facebook o skriver :) myspys,bara man inte va ensam... :(
 
Jag älskar verkligen snön och de snöar ju typ öööööööver mycke nu!! Linn e glaaad!!
Nu ska jag göra nånting.. ses :)

P.S hanna måste snacka med dig om presenten till... ja du vet vem ja menar!

Strul / Linn♥


Rubrik

Dagen har varit softich. Börja med spanska i och vi körde en helt okej grej. "Gissa vem ja e?" Sen vare A-tid där vi kollade klart på "Skicka vidare". Han dooog o jag grääät!! : ( Den enormt söta pojken dog! Filmen var bra och jätte fin men jäävligt sorglig. Buhuhu! På engelskan svara vi på frågor och sen till data salen där vi utvärderade terminen. Sen körde vi lite SELINGUA! haha de e kul o säga. Sen vare jul mat i skolan bläää,fast julmuusten e good :D
Sen skulle vi ha vikarie på matten men vi fick hål timme istället o körde Snöbolls krig. hihi mot William Alex Victor och nån mer ja inte kommer ihåg. Eller ja kasta inte så mycke men men...
Sen fick vi skippa e-valet oxå så vi drog o köpte godis till imorrn då de e klassens dag ;D

Seen drog ja hem o har softat as länge och har ingen tanke på nått annat :D
 ikväll e de paradise hotel som jag ska se med min paradise polare! Woho o Sry Oskar men ja har börjat gilla Jackie  xD De e ju typ hon som e roligast o bitchigast! Hehehehe.

Aja hare gööött

Puss på ruumpan!! // Lille plutten<3


<'3

Trodde du sa att vi var tvillingar :( <'3

Oskar Oskar Oskar

Tjeeena :)

Nu sitter ja o kollar på Simpson o chattar med lille Oskar min tvilling :D
Han vill att jag ska skriva om honom så jag får väl hitta på nått då.
hmmm hmmm hmmmm okej jag skriver allt ja  vet om dig :P
Du Heter Oskar Lindgren och är 13 år. Du fyller år den 13 juni och har en lille bror som är 8 år typ.
Du spelar am fotboll i smm och de e jävligt roligt att kolla på era träningar föresten xD
Du gillar paradise hotel precis som ja och din favo film e typ Public enyme.
Du har kallat mig en slampig player och tycker att jag e taskig mot killar fast ja vet att du älskar mig.
hmm va mer.. Du går i skola vid gubbängen och bor vid gullmars. Du e kompis med en snubbe som heter Steven o keoma! :D
Du kan spotta fett långt och vi hade fett tråkigt sist vi träffades. Du retar mig ALLTID för att jag har brytit armarna lite väl många gånger.
Du e skumm ibland men oxå rätt shysst :P
aaa de e typ de ja vet om dig x)
Juste jag skulle skriva att du va bäst oxå.






Pöss Linn <3

Horans haggor (rosanna!!)


LUUUUUUUCIA!!

Hej hej o glad lucia som va igår :)

Dagen börja med att ja träffa felicia love o andreas vid konsum o vi knallade upp till högalidskyrkan.
I kyrkan så satt jag felicia o garva med gabbe Mille hugo o Joel. Hahaha paul som va Lucia och den skånske prästen xD HAHAHA
Sen när vi skulle till skolan va de skit halt o alla kasta snöbollar typ :D De va fett kul.
Men vi orkade inte gå till svenskan så ja övertalade micke om att få slippa den,yaaay på mig!
Så vi satt utanför bilden i typ en timme o snacka lite. På bilden skulle ja rita en lucia men de slutade som thomas dileva xD  Sen vare GRÖT till lunch!! Äckel peckel gröt!!!
Så ja felica drog till konsum me andreas o love o köpte coca-cola.
Sen drog vi till no:n som var helt okej faktiskt. SVAMPAR!!
På gympan så körde alla skeppsbrott utom ja o felicha som lyssna på musik. Sen skulle dom dansa polka eller nått o fan va jag o felicha garva filmade o ska lägga upp de på bloggen senare när ja e inne på andra datan!
Hihihihi då kommer bild på paul som lucia oxå :)

Sen drog ja hem o slagga en stund o nu har fanny varit snäll o fixat lite på bloggen :)
Taack taack :)
Så har jag chattat lite med Jonte Alex o Max oxå de var faktiskt väldigt trevligt<33


Puss o Kramm Bjöörck!!

Linnolajnen med felicialajnen

Tjoho!
Skoldagen var soft :) På matten blev de Brand alarm och alla samlades på skolgården. Då fick jag o felicia en skratt attack o kom sist till matten xD assa fy fan va vi garvade. Sen efter skolan drog vi till Ringen för att köpa julklappar!
Hoppas inte Lukas läser de här för nu tänker jag berätta va jag köpte till honom. Jag köpte Deo och en råtta :)
Aja vi flummade som fan så träffa vi Rosanna o Adam oxå.
Haha på donken skrämde felica mig som fann o ba: Jag tror att en person står där o hela min mage knöt ihop sig. men de var bara en tjej med slöja xD

Sen tog vi bussen o snackade finska,vi drog till mfk o hade kul så kom andreas oxå men nu tar bateriet slut på datan så jag måste gåå.

PÖÖÖSS LINN


Juste idag e de min o oskars kväll. Som alla andra paradise hotel dagar xP

ANDRA ADVENT

Glad andra advent!!!!

Helgen har ägt!!
I fredags var vi på muk o kolla på nån film om en kille som blev kär i en låssas fitta o en tjej råkade trycka upp sin mobil mellan benen o skit. Men de var kul. sen i lördags på dan hade ja simhopp med mina kära simhopps polare och JAG GJORDE RYGG PLASK!!! (stolt)
Sen efter de drog jag till felicia o vi fixa lite sen drog vi o käka o träffade Love o Andreas. Dom köpte gods o läsk till kvällen och hade hyrt Ice age 3 x) Sen drog vi till andraes o kolla på den o på tv,vi hade skit kul o mysigt :)
Sen drog ja o Felicia till henne vid tio för jag skulle slagga hos henne,vi var inne på datan o grät till musik sen kolla vi på Hitta Nemo oxå :D
På moronen när vi vakna så gick vi ut i köket o speade jul musik där felicias mamma höll på med lusse-bulls deg!
Jag och felicia dansade stämningsfult omkring och kollade klart på hitta nemo :D Vi bakade slängde en dammsugare o Pantade burkar oxå. aja jag orkar inte berätta alla detaljer om helgen. Hare bra<3



outfit

nu ska ja dra ut med Felicha men först dagens outfit :)


Söt konstig men snäll xD

Halli hallå.
Nu kom jag precis hem o sitter o lyssnar på en blandning av break your hert och lukas niklas o sebbes skrik.
Dagen har gått jälvligt snabbt första lektionen skulle vi ha slöjd men de gick tio minuter och Grund kom inte o då får man typ ingentligen gå så precis när vi skulle dra så kommer Sebbe,vikarien o startade slöjd lektionen. Fast den var rätt najs jag o felicia lyssnade på radio o täljde :)
Sen vare idrott o då kommer NILS!! Snyggaste vikarien ever!!
Vi körde pinboll o spökboll. Sen vare lunch men ja o felicia åt typ inget så vi drog til konsum o köpte varsin cola :)
Sen gick vi till vårt fönster o snackade,eftersom vi trodde vi börja tjugo över. Så när vi kom upp ikorridoren hade vi redan börjat,oups. Aja de gjorde inget enligt mig o felicia,de va matte o vi kom inte så mycke försent.
Sen skulle vi ha svenska o läsa de var typ som vanligt. Knäpptyst och ordningsamt x)
Så tänker man att dagen i slut men nääää,för då har man ju teknik till halv fyra -.-
Men eftersom Sebbe e då snäll fick vi sluta istället :D WOHO!!!
Så nu ditter man här i denna iskalla värld...

Och föresten Oskar ja e inte sur eller arg på dig längre.
Du e snäll o gullig. Skriv till mig för ja vill chatta med dig
Lycka till med bög högs sporten o hälsa adrian från mig xD


Pöss från Lilla plutten♥

TAIO Cruz - break your heart


Nöff Nöff Nöff

Blä,idag har jag o felicia knarka eminem & lil wayne.
Vi började dagen me svenska med läx förhör som gick piiiiiss! Sen fick vi tillbaka våra gamla läxförhör,hehe jag och felicia gömde oss för vi suger på svenska grammatik,haha sorry felicia men de gör vi:P
Sen hade vi engelska och snackade känslor med patric. De var faktiskt kul,jag och felicia utalade orden fel och garvade när han gick upp i fallsett(stavning?)
Sen vare Lunch där jag typ spydde vatten och felicia tvinga mig till toan.
Innan So:n så träffa vi andreas o kasta Loves flaska lite(A) och sa att han skulle säga att de var gabbe.
Haha vi fick låna hans ipod och knarka eminem o lil wayne som sagt. När vi plötslit hör Love som skriker Gabbe!
hihihi jag o felicia typ as garvar:P haha sen senare under lektionen hör vi ett BRAK!! Då har Noel sprungit på bordet så de flög av benet:P Så ja Felicia o dylan skruvade ihop de och sen åter gick vi till so:n som snart va slut. Sen hade vi matte där jag och felicia kastade pennor med munnen xD
hihihi,sen träffa vi andreas och Alex hahaha fan va ja o felicia garva!!!
Vi drog och köpte tikitkitkitktitkti tak eller va fan nu andreas kallade dom :P
Sen skulle felicia hem så ja och andreas drog till honom o spela mobil spel och kolla på nått sugit barnprogram:P
Sen drog jag hem och åt äckel fisk o taggade sen till muk där Malcolm Adam o Manne va. Dom bakade tigerkaka och ja satt o kolla på men senkom Fanny Hanna o tova och vi löyssna på musik o snackade om gamla filmer vi hade gjort. Sen drog vi hem o nu sitter ja här :)


Lite suddig men men...

Juste läger upp låten som ja o felicia har sjungt på hela dan snart oxå :D


RSS 2.0