På rosa moln



Den här låten får beskriva min dag :)

Underbar dag

Tjena bree.
Riktigt bra dag idag. Skolan rulla på finfint och efter skolan drog jag hem till Elliot och hade jätte trevligt och mysigt. Drog hem vid 6 typ och sen ut runt 7 med Fellan vi träffade Tintin på Zinken och sen kom hanna också. Hade skiit trevligt och helt plötsligt började de regna. Hanna drog hem men ja Tintin och Fellan drog till muk käka äppelpaj och drog ut igen. Vi gick typ runt i cirklar och skratta och flumma som fan. De började blixtra och åska och vi var genom blöta,så jävla härligt!!
Sen runt 20 i 9 gick vi tillbaka till zinken och körde am fotboll skit kul. Sen drog vi hem och nu sitter ja och chattar med min underbara felliii.

/Linn♥


bjuder på mig själv!


problembarn?

Asså vill du bråka så visst kom då,ja e inte rädd för att bråka med dig. Asså du vet vad ja tycker om dig och ja har sagt de ja vill säga till dig men du verkar ju sjukt rädd för mig och vågar inte säga de minsta lilla till mig,ja har varit jävligt snäll mot dig nu. Ja hade kunnat gått och skällt ut dig inför hela din klass men ja e snäll men tro inte att du får några mer chanser!
Och tack så hemskt mycke till den lilla söta fågeln som berättade allt!! <33

/Linn♥

OUUFF!

Tjohooo!

Idag har de varit en riktigt slapp dag. Efter skolan drog ja och fellan till zinken var där hela eftermiddagen. Brottades,snackade,va med cw adam elliot och teddy trevligt trevligt. Nu sitter ja bara och slappar kollar på desperate housevives och nyss ugly betty. Imorrn åker Fanny och Tova till London. Kommer sakna söder dom båda!! Ni får ha de så jävla bra och shoppa som galningar!!! Älskar er! <3

/Linn♥ 

Underbar dag med Fellan som verkligen behövdes!


skuld + känslor

Tjena Tjena.
Kvällen var bäst igår,faan va mycke skratt de blev. Tack Molly Yassin och Fellan. När ja kom hem runt halv 12 så satte ja mig och chatta med min baby Mille. Idag skulle ja ha träffat Elliot men de kom ett problem i mellan så ja ska träffa fellan idag och Elli nån annan dag. Puss.


Jag och babe!

Saknar min Fanny <3
/Linn♥

Jag är tuffast i staden


looking back on when i was a little...

tjobre idag är de Lördag,har haft simhopp på morgonen,de gick inte bra! Pajade typ knät,inte bra alls. Ikväll ska ja tagga till Fellan och ha tjej kväll med henne Molly och Yassin. Sjukt najs ska de bli :) Igår kväll var vi på muk och hade ganska kul. Ibörjan när vi kom dit så fick vi se att Grisen var där med Malik David Tim och Melvin. Usch! Vi drog till Zinken i typ två sekunder och när vi skulle gå tilbaka till muk så ska Grisen Melvin och Tim gå där ifrån han hälsar men bitchig som ja e blänger jag bara,precis så som Fellan Molly och Yassin gjorde. Rätt åt snorungen. Sen drog vi till ica köpte dricka och satt ute på skolgården ett tag. När vi hade druckigt upp så började vi snurra molly på en snurrsak på vår skolgård. Hon stod och skrek och ja låg och as garva i sanden och typ grät. Sen kom mille magnus och melker och vi drog in kollade lite på filmen då achmad och mille skrämde livet ur mig så ja fick en hjärtattack! Vid typ 20 i 11 drog vi. Ja tintin satt med molly och vänta på bussen och sen drog vi också hem. Kanske bloggar ikväll vi får se. Puss.

/Linn♥

STUCK IN FUCKING LONDON

Im back!

Sorry för att ja inte har bloggat på ett tag men de har hänt en del. Först va de påsk lov och sista dagen på lovet så drog ja och familjen till London på semester. I torsdags(när vi skulle hem) så hde vulkanen på island fått ett utbrott så alla flyg var instälda så vi var fast i londoon och alla tåg biljetter var slut sålda eller så kostade dom 10.000 per person och vi hade inte lust att göra av med 40.000 för att ta oss till paris eller belgien. Men på Söndag morgon kom vi på en båt till Amsterdam. När vi kom fram så tog vi tåget till tyskland och bytte några gånger och sen buss från hamburg till köpenhamn. (orkar verkligen inte berätta allt som hände där imellan på natten) Sen pendel till malö där vi blev upp plockade med bil av Frasse! Tog oss hem på 7 timmar och idag har de vara varit en otroligt härlig dag att få träffa alla! Fanny som kom springades och vi hoppade på varandra och kramades som GALNIGAR!! Sen kom Fellan och ur henne sprutade tårarna ur,hur gulligit som helst! Efter skolan har de bara varit flumm och kvällen ägnades med Fellan på muk :)
PUSS PUSS!!!

/Linn♥


Blogg pause

hej hej. Igår och idag har jag varit med Elliot och felicia,till dels cw också. Har haft sjukt kul och mysigt ;)
Tror ja ska sluta blogga är så jävla trött på,de har inte tid eller lust. Men ja vil ändå har kvar min blogg.. Aja ja venne.. eller joo.. blogg pause. Så fåre bli. Nu tar ja en paus från bloggandet. Puss

/Linn♥

Så jävla söt som hon är kan ingen annan vara!

dsc08274 (MMS)

Så jävla söt som hon är kan ingen annan vara!


Älskar min Fanny babe!

dsc08259 (MMS)

Älskar min Fanny babe!


Stina stinasdotter från hedby!

Tjena Tjena.
Dom senaste dagarna har ja tillbringat med Fanny älsklingen. Igår stekte vi ju pannkakor och sen på kvällen käka hon middag med vår familj mysigt mysigt. Vi satt på Zinken och snackade i tele och hade skit mysigt och ja tyckte ja fick syn på keoma,men tanken försvan lika snabbt. Men sen runt 9 typ så kom han mot mig och de va han,ja gick runt läktaren och kramade den otroligt heta pojken. Länge sen de va asså. Sen drog vi till mig och hade najs,kollade på film och somnade runt halv 2.  På morgonen insåg vi att de va vinter igen och drog ner persienerna och kollade på tv och va inne på datorn. Sen kollade vi på en sjukt obehaglig film och sen drog och köpte frukost runt 2,thaimat xD Haha. Senare blev vi sjukt trötta satte på djungelboken och låg och va halft borta,vid kvart i fem drog fanny hem och ja har bara slappat efter de. PUSS!

Bilder från gårdagen kommer... om min data sluter att cp:a sig


/Linn♥

Vår på zinken!<3

dsc08243 (MMS)

Vår på zinken!<3


Pannkaks kalas med Fanny!

Tjena bree!!

Just nu står Fanny och steker pannkakor i mitt kök och de luktar mums! Idag har vi gått om kring och kollat i dom öppna affärerna,som inte var speciellt många. Men vi hade kul ändå,provade kepsar spelade xbox och plankade hem och nu sitter vi här och planerar att åka och kolla på koutsläpp i år xD Hahaha ja vet vi e som vi e,lev med de.
Puss o kram nu ska ja steka :)

/Linn♥

Sommar och sol!

Tjena Tjena sitter hos min mormor och blir förföljd av min kusse och hans brandbil,legat i solen hela förmiddagen och bara tagit de lugnt,sjukt skönt. Nu ska jag käka lite lunch. Puss puss /Linn


BILD BOMB!























/Linn♥

Sexigast

dsc08180 (MMS)

Sexigast


Bosse is daa shiet!

ooh god! Hänt så otroligt mycke senaste dagarna...
Igår vare ju Annikas 40 party och ja skulle hjälpa till innan och på festen med Fellan. Först vare skola och sen drog ja hem fixa mig och sen till fellan,köpte godis och sen gjorde vi de sista lila fixet innan gästerna kom.
Sen började gästerna strömma in,en efter en. Maten var sjuukt god och ja blev så jävla mätt. Vi tog hand om fellans kussar som är Ebony 6 veckor,Julia 11 år och Jamal 4 eller 5 år. Hade kul tills Julia kallade Fellans "sötnos" för missbildad kines... Felicia dampa på henne slog henne och slängde ut henne ur rummet,hon bönade och bad om att få komma in till oss igen men nej nej nej. Vi satte oss i en taxi 10 över 12 och drog hem till mig och hade kul heeela kvällen,shiiiet va vi garvade asså. Idag var vi hos farmor med alla mina kussar jag och fellan typ garva ihjäl oss xD Hahaha Sen vid 7 drog vi till Zinken och träffa Fanny och Tova. Då kom Alex (kines japan thailändaren) och ville ta vår as coola vagn bosse! Hahah dom drog omkring på oss sen hämtade dom snö och vi sprang iväg hämta fellans grejer hos mig sen drog fellan hem,vi drog och kolla bosse igen men han var indränkt i snö.. :( sorgligt :P
Haha imorrn blire som sagt mormor och trååk. Puss Puss

/Linn♥


Glad påsk :)

Tjoho. Idag ska ja och Felicia dra och träffa mina kussar hos min farmor. (y)
Imorrn bär de av till Mariefred och träffa andra kussen,som inte blir kul....
Berättar senare om den grymma gårdags kvällen :D Vi hade de bäst hos fellan och tog taxin hem vid midnatt.

/Linn♥

RSS 2.0