Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars i could really use a wish right now


Jay Kay - Princess

 


dag 1 avklarad!

Första dagen på projekt veckan avklarad!

Fick sitta i grupper första lektionen och skriva regler om vad vi sulle göra för att förbättra stämningen iklassen som ja själv tycker är bra som den är. Andra lektionen kollade vi på film som inte va skit bra men de blev mycke skratt tror den hette "en kärleks historia" eller nått sånt från 1969. Vi kollade klart på den efter lunch och sen vid halv två fick vi sluta. Jag och felli gick sjungande till mfk träffa fredrik och peter. Vi drog med oss Killarna i 6an och även några i femman till zinken och vidare till konsum. Sen drog några och senare jag och Felli också.

Kankse ska dra ut ikväll,vi får se. Aja messa eller ring om ni vil dra ut.
Ciao

/Linn♥


2 veckoor kvaaaar!!

Tjenare.
Drog ut med Felli runt sex och vi drev om kring på zinken där vi förstörde lite av fellis cykel :P Vi drog ner till tanto och ja typ dog för ja satt på cykeln och felicia ledde den,och ja skrek som en galning,de va sjukt läskigt xD
Vi drog ner till vattnet och typ doppa fötterna och bråkade lite,hon tänmkte slänga i mig i vattnet så blev vi skit blöta eller iaf hon (a) Efter ett tag drog vi upp mot drken där såg ja en sötnos på skatebord som visade sig vara mille vi satte oss och snacka ett tag men sen drog vi hemåt för både ja och Felli mådde illa :/
Hoppas hon mår bättre nu. <3

Imorrn blire att skriva kärleks dikter med micke dalla-santa hela dagen typ,jippie -.- Vi ska ha honom i svenska nästa år,kommer få IG-!!!
Aja,om de blir så så byter ja skola. Nu ska ja kolla på tv och fortsätta va social på mess.
Ciao

Linn♥

faaaaaaatttaa?

Jag är inte kaxig, Det är bara självförsvar. Jag är inte en player, Jag letar bara efter den rätta. Jag är inte döv, Jag lyssnar bara inte på bullshit.  Jag snackar inte skit, Jag säger bara sanningen. Jag är inte elak, Bara ärlig.

/Linn♥

sommar,sommar,sommar

Har inte bloggat på ett tag men ja har varit hos mormor hela helgen och inte haft tilgång till en dator men nu ska ja skärpa mig och försöka blogga mer.

Helgen blev helt okej,mysigt att umgås med familjen. Fick inte så mycke sömn efter som en glad liten vovve sattoch skällde hela natten och slicka en i ansiktet så man vakna klockan sex på morgonen. Skulle igentligen till farmor nu men ja orkar inte så ja skiter i de. Kan inte hänga med Yassin Stella och Petra på bio heller eftersom ja inte har pengar. BORING!

Snart är de ju sommarlov,fan va ja längtar! Bara slappa i typ tio vekor,faan va nice asså! Drar till cypern om några veckor också. Sjukt varmt,sola och bada varje dag!  Innan de en vecka på Fellis land också :) 
JUSTE!
Hittat en sommarlovs klänning faktiskt,brukar aldrig göra de typ men nu så kom jag på en ganska bra idé.  Det är ingen ny men har inte använt den nånting här i sverige bara i Spanien förra året. Få se vad alla tycker om den,själv tycker ja den är ur gullig :)

Nu ska ja ta en dusch och försöka få tag på felli. Puss!

/Linn♥


whenever,we are meant to be together

Halli Hallå skola som vanligt,efter skolan träffade jag och Fellan vi Jerry Danne och Sewit. Hade jätte trevligt. Jag och Sewit kom på att Jerry och Fellan e skit lika och jag och Sewit är mobboffer. Haha så börja hon typ kaxa med en på donken,trodde ja skulle dö av garv. Diggar henne som fan,asså sewit inte tjejen på donken. Jerry och Fellan borde bli tsm asså shit va gulliga dom e tsm!! Nu ska ja göra so läxan.
Puss

/Linn♥

Livet är en berg och dal bana.

Sitter och lyssnar på as gamla låtar just nu,kan typ alla texter, geek ja vet.
Dagen har i alla fall gått sjukt snabbt,gympan va rätt kul faktiskt utom att en snubbe i min klass hoppade på Manne och slog honom med knyt näven och skit... :S cp...
Tror ja ska tagga ut ikväll,nån som vill ses? :)
SAKNAR MITT BLONDA HÅR!

/Linn♥


Marabou Polka

Mysig eftermiddag med Elliot Cw Tintin och lite spökena (kallar dom de för dom sa typ inget man märkte knappt att dom va där). På kvällen drog jag och tog en fika med Fanny och snackade om allt som hänt,skit mysigt. Behövdes verkligen,tack. Älskar dig. Vi drog ner till tanto träffade kevin som sa att tintin leta efter oss så vi mötte henne men då skulle ja hem så dom följde mig hem och nu sitter ja här och bara softar  :)




/Linn♥

Inne på klubben



va tvungen att skriva lite.

Allt känns så otroligt fel just nu fast ändå rätt. Ja venne riktigt vem ja ska vända mig till,om ja ens ska de. Känns som allt e så privat just nu vågar inte snacka med nån. Jag tänker alldeles för mycket,borde ta och lugna ner mig lite försöka få lite sömn på nätterna istället för att ligga och bara tänka till tre-fyra på morgonen när man ska upp klockan sex dagen efter. Försöka att tänka på annat men när ja ska tänka på annat är de ända ja tänker på den underbara killen som betyder allt just nu. Han som lyser upp min dag med sitt underbara leende,vältränade kropp otoligt underbara personlighet. De känns som de bara är han jag har kvar och min närmaste vän. Asså ja venne vad ja ska ta mig till riktigt. Kanns som om ja bara vill skippa alla lektioner i skolan bara sätta mig nånstans helt själv och bara få vara ensam. Gråta ut som ja aldrig gör längre. Aldrig. Känns bara så jävla svagt att sitta och gråta vill verka stark men jag antar att även dom starkaste gråter.

/Linn♥

Älskar min broder när han skyddar mig och mina vänner,precis så som idag.

har haft en bra dag,och 8:orna kan ta sig i röven. Asså ni har typ ollon som hjärnor. Lär er att respektera oss även fast vi e yngre,annars kommer brodern min och hans vänner igen!
Hade mys med tintin denna kväll i alla fall!
Imorrn bär de av till tyresta och vandra med klassen,jippie.
Puss

/Linn♥

Alla checkar tintins facebook!

Har inte bloggat på ett tag men har inte orkat. Igår kväll hade vi mega kul på zinken tintin va fotograf och fotade oss. Alla hade super kul i alla fall. Imorrn ska ja och tintin laga midag hos henne,vi e ju typ proffs på sånt eller hon är de :D ska bli mumsigt värre och ikväll blir de väl att dra ut med girlsen igen,mysigt.
Langar in en bild från igår också. Alla som vill se fler bilder kollar min facebook och sen vidare till tintins album "the city",gör de!!


Elli pelli


BILDBOMB FRÅN HELGEN!

SKARPNÄCK





FLEMINGSBERG




FELIX ÄLSKLING♥




SÖDER




BÄSTAVÄNNEN
♥♥♥




Mille,jag och melker

/Linn♥


Älsklingen min! <3

dsc08640 (MMS)

Älsklingen min! <3


Godnatt!

Go'kväll,inte hänt så mycke idag,drog ut en stund på kvällen träffa skönaste människorna från Luleå x)
Haha men drog senare hemåt med brul och Melker,skildes åt vid konsum och ja joggade hem i spöregnet. Fyfan va blött de va,dyngsur och frös som fan när man kom hem. Men nu ska ja ta och slagga. God natt!

/Linn♥

ingen förstår,den enda som någonsin kommer förstå är du.

Jag kanske inte är snyggast. Jag kanske inte är sötast. Jag kanske inte är snällast. Jag kanske inte är den bästa. Jag kanske inte är den med mest själv förtroende. Men ja är inte heller den som begär mest. Jag är oftast glad med de jag får och de nöjer jag mig med. Hemma är jag världens mest bortskämda unge,de vet jag om men av mina kompisar begär ja inte mycket alls. Inte enligt mig i alla fall. Visst,jag kan vara dryg och bitchig men de är jag inte utan andledning.  Jag älskar mina vänner för hur dom är mot mig och deras personligheter. Mina kompisar är typ de ja lever för och ja står upp för dom och om nån person har varit taskig/bitchig/elak/dryg/kaxig mot dom så står ja vid deras sida genom allt. De ska dom veta. Några vänner är närmare än andra men de betyder inte att ja inte gillar mina andra vänner som vissa påpekar. Om jag är vän men den personen så gillar ja den personen för ja är inte kompis med människor ja inte tycker om. Jag har förlorat vänner och jag saknar vissa av dom starkt. Speciellt två killar. Visst en av dom känner jag fortfarande men vi har absolut inte samma kontakt som förut och de är det som ja saknar. Min bästa vän. Den andra var ja inte jätte nära vän med men han var ändå en fin person. Han var elak men ja saknar ändå honom. Även om ja inte vill göra de. Det låter kanske sjukt för alla som vet vem de är ja snackar om men jag vill be om ursäkt till honom för de ja har gjort. Så om du läser de här så ta åt dig. Jag vet att du hatar mig just nu men ja vill bara säga förlåt för hur jag betede mig.
Allt jag sa och skrev till dig,asså jag va omogen och även  du om ja får säga de själv. Men de ska inte ja bry mig om,ja tänker inte tvinga dig att säga nått men ja vill i alla fall be om ursäkt för de ja sagt. Läste igenom alla våra mess för någon dag sen och du var typ den som försökte bli vänner igen när vi hade bråkat. Jag sa bara taskiga saker även fast du menade väl och ville bli vänner. Men de fattade ju inte jag då utan typ månader senare. Jag ber inte dig att bli vän med mig igen för jag kan förstå om du verkligen inte vill de men ja vill inte vara ovän med dig heller. ”Paradise tiden” var typ den en av dom bästa tiderna i mitt liv för du brydde dig om mig,i alla fall va de lät som. Du kanske drev, men de skiter jag i. För att de bettyde för mig.
Vill bara säga förlåt för allt jag sagt. Hoppas du har de bra nu.
Jag saknar dig.
Fan ingen fattar hur tårarna strömmar ner just nu,ingen kommer någinsin fatta att ja saknar den killen,inte ens jag. Jag vill stå upp för de ja har sagt men kan inte för allt ja har sagt låter bara omoget. Vill lägga till dig som vän på facebook,lägga till din msn och bara messa de numret som står längst ner på sms listan,som inte har nått namn utan bara ett nummer. Önskar du var här så du kunde se hur ja mår just nu,se hur ja gråter för dig . Som ja lovade att aldrig göra. Men gör ändå. Kan inte hjälpa de. Tänker inte hänga upp mig på de gamla taskiga du sa för ja vet att du igentligen inte menar de,inte innerst inne. Men jag antar att de kommer gå över. Sitter just nu och kollar på paradise hotel på tv6 play och jag kommer ihåg alla våra diskussioner om alla som var med. Du var typ den ända av mina kompisar som kollade på de och de va med dig ja kunde snacka med de om för du fatta vad ja mena. Men..den tiden kommer aldrig tillbaka. Inte med dig i alla fall. Jag saknar dig verkligen tvilling bror.

/Linn♥


Såren läker med åren.

hejsan!
Igår kväll va jag på middag och firade Jocke och Sara. De var riktigt trevligt faktiskt vi drog hem runt 10 och då var ja väl inte på bästa humöret. Mådde rätt dåligt av vissa anledningar så ja gick och la mig rätt tidigt. Idag ville ja hitta på något mend nån men alla va upptagna eller trötta och ja och tintin snacka om att ja skulle ta bussen till hennes land och sova där nån natt eller två. Men när ja snacka med Mamma och Pappa så tyckte dominte att de var en bra ide p.g.a handen. Så de får bli nån annan gång. Nu sitter jag här och kollar på Miffo och läser bloggar och en tidning,nu ska ja fortsätta checka filmen,messa gärna. Puss.

/Linn♥

Fan va fina brudar

dsc08589 (MMS)

Fan va fina brudar


Älsklingens musik video!



/Linn♥

Saknar dig.

Tjuu breee!!
Tror ja ska ut ikväll. Typ chilla ute eller nått. Känner för att träffa Tintin och ba snacka eller nått,känns som ja inte haft en trevlig ensam stund med henne på länge,vill ha så där tintin och linn kul. Aja vi får se om ja träffar henne,min "skämma ut sig kompis" både du och ja tintin älskar att skämma ut oss. ja ska ringa henne nu,slänger in en bild också.  Puss Puss


Saknar dig.

/Linn♥


de två bästa drogerna är du och musik

Tråk dag idag,allt gick så snabb nu sitter ja och kollar tyra show. Hare bra,nu ska ja fortsätta droga mig med underbar musik. Puss.

/Linn♥


Videos från i sommras


HAHA,ja garvar som en griiis!


Världens intressantaste inlägg!

Asså seriöst,ja är omöjlig!!

Om ni har läst min blogg tidigare eller känner mig så vet ni säkert att jag har brytit armen 3 gånger dom senaste 2 åren och nu så kan de vara så att de är en sprika i handen men de är inte säkert.
De är så typisk asså ja kan inte ens vrida på handen och fingrarna utan att nått går av eller skadas. Så nu är de d-vitamin och kalcium i mängder som gäller.

Nu sitter jag och kollar på svenska hollywood fruar och snart börjar top model. Som ja älskade när ja var mindre. Okej ska ja vara ärlig så älskar ja de fortfarande. Ja kan inte sluta titta på de. Typ favorit program,sett alla sesonger :P Men men nu ska ja tönta mig framför tv:n.
Puss

/Linn♥


Mohammed Ali

För dom hänger där i porten i trapp uppgången leker med hissen överallt i betongen jag ser dom hela dan kan inte be dom dra känns som lilla grabben inte har nånstans att va
Hey hey,fan jag ser dig här i porten varje dag kan du inte dra? jag ville inte se dig snälla ge dig av! Haft en jobbig dag med bara tjafs och massa bråk komma hem och koppla av jag kan inte koppla av ändå, nej.




Pengar rullar in som de ska,de går bra nu.

tjoo bitches!

Sitter i extra sängen där fellan har slaggat i natt och Fellan ligger och läser i min säng. Vi hade fett chill igår. Satt lyssna på musik fetta oss och garva som faan. Idag har vi lyssnat på gamla låtar från lilla melodifestivalen. Asså shiit vilka minnen alal låtar man dansade till. Herregud!!
Idag blir de väl bara soft,ska hoppa i dushen snart tror ja. Sitter och knarkar Mohammed Ali just nu,bäst!

/Linn♥

Spelat sönder hela dagen


Rubriker är något som ja inte gillar ska ni veta.

Ska snart dra till simhoppet och efter de ska ja försöka få med mig Fellan ut och ikväll slaggar hon hos mig :D
Vi ska ha mega kul,kanske dra och kolalr på match också,ring eller messa om ni vill ses ;)



/Linn♥


Min lilla gölleplött!


Tjo bre människor på denna gjord ;O

Bra dag idag,först spanska förhör sen so prov. Efter de sjöng vi i mick inför klassen och sen no. Soft dag säger ja ba. Efter skolan tagga ja hem te Elliot och va där te lite efter fem sen drog jag hem och fellan kom över. Hon började babbla om Elliot när vi satt och åt så ja blev förhörd och lukas hoppa typ på mig för att få veta allt,men ja sa inte speciellt mycke. Sen drog vi te donken för fellan skulle käka och när vi kom utanför muk så visade de sig att de va stängt så vi tagag hem te fellan och hade sjukt trevligt med Annika och hennes kompis. Puss på er!

/Linn♥

stackars små djuren


Jag är livrädd.

Du säger att du älskar regnet,men när det kommer fäller du upp ditt paraply.
Du säger att du älskar vintern, men när vintern kommer, stänger du din dörr.
Du säger att du älskar vinden, men när vinden kommer, fryser du.
Därför blir jag så rädd när du säger att du älskar mig...

/Linn♥

jag är sällskapssjuk så kan inte du messa eller ringa? (a)

Tjaa.
Sjuk idag så har inte gjort så mycke. Kollat på tv,sovit och tagit de lugnt. På eftermiddagen kom Martin och Aron hit. Jag och Martin låg i varsin soffa och snacka om top model och hells kitchen :P Aron satt och ladda ner nått spel åt lukas efter en och en halv timme skulle dom dra och träffa Fredric. Ja mår iaf bra nu och ska dra till skolan imorrn och göra So provet och lämna in No:n. Puss Puss nu ska ja göra nått.

/Linn♥

CUTIEPIES



Grymaste kvällen igår!

Hej hej. Dålig uppdatering,ja vet.
Jag är sjukt trött just nu och ska snart på rättegång. Kvällen igår va så sjukt underbar!
Skolan va sjukt tråkig men skit samma. Vid fem tiden drog ja till Fellan och vi drog och käka i skanstull. Hahaha vi snacka med dialekt fan va vi garva xD Sen kom vi i alla fall till frys huset och utanför va det en låång kö in till klubben. Men vi stod ganska långt fram ändå så vi kom in ganska fort när insläppet började runt halv sju.
Väl inne kom vi ganska långt fram och ja hamna bredvid den snyggaste killen ja någonsin sett asså fan,han var så jävla snygg! Jag trodde seriöst att ja skulle svimma och Fellan stod och garva som fan när ja kom närmare och närmare honom p.g.a alla människor som puttades och ville fram. När förbandet spelade blev de lite bråk,några tjejer börja mucka med den snygga killen och hans kompisar och säkerhets vakterna kom och sånt. Då hamnade ja och fellan framför någrakillar i typ 16-17 års åldern (som dansade som galningar) Hahaha men vi hängde på och stod och dansa mot dom,med dom,runt dom och på dom x) Tillslut runt 9 kom pitbull och alla skrek och sjöng med i alla låtar. Så jävla underbart! Mot slutet runt 20 över tio så drog ja och fellan ut och hörde inte ett skit! Asså de kändes som man hade lock för öronen fast värre,så man hörde typ inget. Där utanför hämtade papap upp oss med bil och vi åkte trötta hem. Sen när ja skulle slagga runt halv tolv så pep de som in ihelvete i mina öron,men idag mår dom fin fint ;)
Puss Puss nu ska ja på rättegång.

/Linn♥

SAKNAR DOM GAMLA TIDERNA

/Linn♥


RSS 2.0