RONALDO E SNYGG

Shiiit har inte skrivit på typ 2 veckor,men nu ska ja börja igen(A)
Helgen har varit helt okej faktiskt,i lördags va de simhopp och pepparkaksbak.
Simhoppet va ruuligt :) fast ja suger på volt..
Iaf sen på kvällen drog ja o yassin till molly där vi träffade Simon och hans barn :) vi spelade nått spel som ja o yassin sög på :P sorry yassin om du läser de här. Sen rotade vi bland mollys smink och snackade lite.
Sen idag drog jag med mamma till mormor och eldade lite o somnade med lille skorpis i knät,min sööööötnos!

Nu sitter ja o tittar på matchen mellan Barcelona o real madrid. 0-0 än så länge.

RONALDO E SÅÅÅ SNYGG!

Till Oskar. Sluta skriv jag kommer inte svara.
Till Axel. Ses på lördag o ja vet att du älskar mig fortfarande ;)
Till Hagge. Du e snygg!


sexy!

Try JibJab Sendables® eCards today!


Hihihihih,Jag,Felicia,Hanna,Fanny och Elin ;D

Checka!

hälsade på flemmpan

Idag har ja varit med Felicha! Vi drog till donken o flummade som fan felicia studdsade med huvudet(?) Hahaha Vi lyssnade på musik och kolade på gammla video klipp,våra musik videor Fanny xD  Sen snackade felicia med sin pappa och hon skulle åka dit så vi åkte dit runt typ fyra och flummade på pendeln "Sitt ner under resan annars ringer jag väktarna sitt still,jag ringer väktarna!!" Hahahah fan va vi garvade xD Sen "råkade" jag smälla in en dörr i en annans tjejs fejs och jag stod och as garva i rulltrappan (taskigt) Sen kom vi inte in i porten så skulle vi ringa med nån rolig telefon som fanns där och de gick väl sådär men till slut kom vi in gick upp o sen gick vi igen :P Då skulle jag lära Felicia teckniken hur man spottar och de gick väl sådär de oxå.... haha vi sprang ner på perongen och sen på tåget så satt vi bakom en kille som stank sprit och jag och felicia tog as mycke kort och garvade så hela vagnen stirra på oss speciellt en kille som stirrade på oss genom glasrutan :P hahah sen när vi kom till södra jagade jag en 50 öring:P hahah flumm dag. 
Kanske låter as tråkigt men fan av kul de va!



Puss puss 


Frisk o kry!

Tjena tjena,nu har jag legat hemma sen i tisdags SUCK! Haft svin svin svin influensan :(
Jobbigt Jobbigt! Har gjort illa armen oxå (såklart) Dagen har sugit ANUS!! Städade lite imorse sen blev de bara väre o värre morgonen: Dålig lunchen: sämre Kvällen: sämst.
Alla jävla lögner o skit! pallar fan inte mer! -.- Sitter o chattar nu med tända ljus och musik lit emysigt ändå..
Nu e jag iaf frisk o imorrn ska ja träffa saknade Felichia! Ska dra och ta en fika eller nått. Nån som vill träffa oss sen?? Ring mig isåfall.
Men men nu ska jag fortsätta mina konversationer på msn och lyssna vidare på mys musik :)
Kram Kram

P.S Jag e så jävla trött på de här,låt mig bara va om du inte vill nått!!! FATTA!!

Sjuk sjuk Frisk

Oj oj dålig upptadering nu men jag har varit sjuk o inte orkat. Jag har bara legat i sängen o kollat på tv o spelat bubble town. Jag har inte ätit mycke heller,ja e aldrig på mat humör när ja e sjuk.
Jag venne rigtigt va jag har haft. Jag hade lite feber mådde as illa hela tiden skakade och hade sån jävla huvudverk. :S
Jag mår iaf mycke bättre nu och jag ska dra till skolan imorrn.
På eftermiddagen kom Elin Fanny o Hanna förbi o vi snacka lite,trevligt trevligt.


Nu e ja hemma själv Lukas drog ut med Ronja tror ja,Mamma e på jobb fest o pappa jobbar. Så jag sitter här i mitt rum o kollar på Las Vegas.
Nån som kan va lite social på msn??

Aja orkar inte skriva så mycke men hare.

Puss Linn♥


Muk

Tjeenare!
Just nu sitter jag med fanny på muk o tråkar de e absolut inga roliga människor här föruton jag o Fanny förstås :P
tror att jag ssnart ska dra hem,fast ja måste köpa glass på vägen hem,vaniljglass. mumms mumms!!
Sitter o lyssnar på låtarna jag har på min egen blogg(A) som ni förmodligen hör på nu :D
Asså gud va tråkig ja är ja skriver om helt udda grejer...
Va ska ja skriva om?? :O
Gud jag har inget att skriva om hejdå

hata hata hata hata

Idag har jag vart i skolan som vanligt,sugig dag!
Hade jävla cp NO!!! Hata hata hata hata hata no. Jag mådde lite illa o hade ont i huvet för att jag hade legat på golvet men enligt felicia var jag oxå yr. Så vi drog till syster men hon var inte där fast vi trodde de så vi väntade men efter att jag hade börjt må bättre drog vi till gympan. Basket. De var faktiskt kul förutom att vi förlorade :P Elin som dundrade in med huvudet före i madrassen o ja som halkade xD
Fan va vi garvade. Efter skolan hände inget speciellt. Nu har jag precis ätit en jätte god kyckling macka o sitter o snackar med UNDERBARA Fanny. Älskar dig.
Vi ska snart dra till muk,kommer några dit?? Aja puss puss hare.

Pengaregn!!

Seriöst jag måste ut o shoppa!!! Jag måste till bik bok o handla handla handla!!!
bara jag hade pengarna,måste köpa nått till lukas o julklappar nästa månad o massa sånt!!
Jag måste köpa kläääääääääääääder!! Häng med mig ut o shoppa o betala gärna snälla ge mig ett pengaregn!!
Jag behöver de verkligen!!

HATAR NO!!

Tjena nu e jag hemma igen.
De var som förväntat skit tråkigt hos farmor o farfar. Jag typ åt lite sallad o paj sen satte jag mig med kussen o kollade på mtv. Jag satt typ o messade med en av mina simhopps polare axel och min kusse med nån tjej och hans polare. Sen kom Lukas o fråga om jag ville följa med hem och såklart så sa jag YES!! Så jag o Lukas drog där i från och vi gick mot gulan där lukas skulle träffa sina polare. Lukas som vet att jag hatar cigg rök gick såklart runt o blåste rök på mig -.-


Asså jag pallar verkligen inte att de e skola imorrn -.- De e så boring (oftast)
vad har vi för lektioner?? Typ matte,No,svenska,musik,idrott?
Ja fattar inte ett piss av no:n! de e bara massa siffror area tryck och skit!!
BÖÖÖÖÖH HATAR NO!!
Fast de e lite bra att veckan går för då e de snart helg igen o simhopp :)
Hihihi aja om typ en timme börjar top model som jag typ har sett 3 avsnitt av den hör sesongen :O SKANDAL!!!
Men men ska iaf titta idag. De blir en mysig söndags kväll med te och messning :)

Puss o Kram din älsklings Linn♥

Godmorgon


Vaknade precis och eftersom ingen annan e vaken så loggade jag in på datan. Men först gick jag på toa och då var lukas dörr öppen. Jag tänkte att jag skulle stänga den för att inte jag mamma o pappa som e rätt högljuda skulle väcka honom men då e inte lukas där... Han har inte snackat med mamma eller pappa heller för dom tvingade honm att vara hemma inatt efter som vi ska bort idag. Så...ja undrar va han e...parkbänk? i en buske i nån lebbig park? eller hos läskiga Niklas? Aja de märker ja för eller senare..
Idag ska jag mamma pappa o lukas som sakt bort,till Farfar o Farmor. Vi ska typ dit med resten av släckten på pappas sida för de e farsdag eller nått. tråk tråk och mina pengar e slut på mobilen så jag kan inte messa heller. De kommer bli en toppen dag,verkligen INTE!!
Lite kul kanske de blir o träffa släckten men jaja. Juste igår när vi skulle ut och äta så var de typ as fullt överallt. Vi gick till 8 ställen men på de 9:onde kom vi in. När vi sitter där vid bordet som står vi fönsteret så ser ja först lukas alla kompisar komma gående men dom såg inte oss. Sen typ en halv minut senare kommer Stella o Maja,vi vinkade lite sen försvann dom. Maja har flyttat till söder föresten!! Goodie Goodie!!
Jag ligger här i sängen och kollar på mtv,de e en as konstig o dålig låt.. men nyss var de tik tok :)
Aja nu tror jag att jag ska gå och göra en kopp te till mig.
JUSTE,vi fick upp yllerna/skåpen på vägen igår och nu e de bara väggen kvar. Jag tror inte att väggen kommer bli snygg alls men vi får väl se. Lägger upp bild när allt e färdigt :)

Ha en trevlig söndag,Puss Linn



checka pepps blogg!

Tjenixen igen!

Nu fick jag precis reda på att petra har skaffat en ny blogg klicka här för att komma till den.
Måste berömma henne för hennes najsiga header :D
checka checka checka nuuu!

Ha e trevlig helg,puss puss!


mhm...<'3

Jahapp.
Vi som snackade om att man inte gjorde sånt,okej de kanske inte e samma sak exakt men typ...
Jag fattade en likhet ibörjan men inte om dig utan om en annan men nu verkar de ju som om du typ ja va ska man säga "håller på".
Jag trodde inte sånt om dig,och du sa att man inte skulle göra så mot en vän va fan håller du på med då?
Jag tycker inte de e shysst av nån av er. Om ni läser så kommer ni nog fatta att de i ni iallafall en av er.
Visst visst, "de e vi ju" men inte länge till. Du kanske inte tänkre på vad du gör men vafan lite vett har man ju. Du säger åt mig ibland och jag säger åt dig i bland men de här får du fan lösa själv.
Jag e riktigt besviken. Och!? Du kanske tycker de har gått evigheter sen dess men de gör inte jag jag tänker fan fortfarande. Du betyder fortfarande,de e inte precis så att jag typ river sönder allt jag har varit med om i bitar de gör ingen. Alla har minnen.
Visst du har dina egna val men kom inte till mig sen. Du vet att jag tycker att de inte e shysst.
När jag skriver det här river jag ut gammla minnen jag känner
sakta tårarna rinna nerför kinden
ja hittar inte ut varför blev de såhär.
Jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss. När jag tänker på dagen någonting hände mellan oss  jag kände genast att de var vi. Men nu vet jag,du hög mig i ryggen och jag tänkte att våra band nån dag skulle brytas och den dagen kanske e här?
Jag försökte faktiskt men de e inte jag som har gjort fel...Jag ville ha dig för mig själv men nu kan nån anna få känna så...
Jag älskade dig men venne längre..

Kram Linn<3


just pull the trigger

De låter som fan har hemma,dom bygger om igen! SUCK! Aja vi får hoppas de blir snyggt iaf... Idag har jag haft simhopp,gjorde volt på matta och Sitt fall bakåt från 3:an. Alla gjorde stå fall,Haha jag e fegast i min grupp. Iaf efter simhoppet gick jag och snackade med måns min förra tränare. Han vill att jag ska göra rygg plask för nån typ ska "härda ut sig" men jag vågar inte så vi gjorde en deal. Om jag inte gör de innan terminen e slut så e jag skyldig honom en glass och om jag gör de e han skyldig mig en läsk :) hehe. Ikväll ska jag gör typ ut och äta med familjen för vart kök,vardagsrum och hall as full med saker. Lägger in en bild när ombyggnaden as klar. Kram Linn<3

Tack för hjälpen tintin!<33


JUST PULL THE TRIGGER


krya krya

Tjenamors:)

Idag skulle jag igentlign träffat maja men hon var sjuk :( Krya Krya!
I skolan var de tråkigt som vanligt de var många som var borta efter att dom tagit svininfluensa sprutan. JUSTE!!
Vi var med på tv igår! hihihihih dom filmade när vi skulle ta sprutan men jag tog den inte för min morsa o farsa bestämde de.
Men men... de var lite kul att man hamnade i rutan iaf :)

Idag e muk stängt o de e inget bra på tv så de blir helt enkelt en data o mess kväll :)
Första lektionen var slöjd vi gjorde vispar -.- de var as tråkigt sen vare gympa då jag frös ihjäl sen lunch matte svenska o teknik till halv 4. Efter de drog jag hem och satte mig o kolla på tv o drack te. Mumms mumms.
väldigt intressat.....

aja nu vet jag inte vad jag ska skriva riktigt så de får väl ta stopp här.

Krya Maja och alla andra.<33

Kram Linn♥


<3


RSS 2.0